Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 54

Thread: Please fix adding image/video.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    'Grumpy old bastid' kb2vxa's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lakewood, NJ
    Posts
    12,395

    Please fix adding image/video.

    As the title says, please fix adding images and videos, adding images has gotten worse, now even trolling the slime ball is oozing toward not worth jumping through even more hoops. Honestly, it looks like the practice is being actively discouraged. Now the "select files" button at the bottom of the "insert image" box is blacked out. Clicking on it produces a drop down box about allowing Adobe Flash to run on this site, unless I click on "allow" the button remains blacked out. That is now in addition to having to jump through the edit hoop, so let's see what happens now when trying to post a video......



    Well, that worked, now you can watch The Daily Show rip him a new one. The mindless cat 5 hurricane mouth strikes again, notice the Loony Toons circles altered just enough to avoid a WB copyright infringement.
    Last edited by kb2vxa; 09-07-2019 at 06:21 AM.
    "New Jersey, the most American of all states. It has everything from wilderness to the Mafia. All the great things and all the worst, like Route 22."
    Jean Shepherd K2ORS (SK) & WOR radio personality

    Engaging a troll is like playing chess with a pigeon. The bird will just knock over the pieces, shit on the board, and fly away to declare victory to his friends.

    73 de Warren KB2VXA
    Station powered by atomic energy, operator powered by natural gas.

  2. #2
    The Fluid of Spock KD8TUT's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Lake Michigan Beach MI
    Posts
    2,039
    I cannot duplicate the problem with Firefox. What browser are you using?
    --
    So there I was, totally naked. With only a rubber hose and a stuffed animal...

  3. #3
    Administrator ad4mg's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14,275
    Quote Originally Posted by KD8TUT View Post
    I cannot duplicate the problem with Firefox. What browser are you using?
    FWIW... I haven't experienced the double image posting issue, but I can only use the basic uploader for images. It seems to require Flash for the advanced uploader, a good reason to just use the basic one. Browser is FF Quantum 69 64 bit / OS is Mint Mate 18.3.


  4. #4
    "Island Bartender" KG4CGC's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    EM84ru, Easley SC
    Posts
    48,094
    I'm using FF, don't know the version. It updates on its own.

    Test image.

    Kayakity-02.jpg

    Still had to do it twice.
    Last edited by KG4CGC; 09-07-2019 at 09:46 PM.

  5. #5
    'Grumpy old bastid' kb2vxa's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lakewood, NJ
    Posts
    12,395
    "I cannot duplicate the problem with Firefox. What browser are you using?"
    Firefox, same as Charles updated automatically. No not Charles, Firefox!

    "I haven't experienced the double image posting issue, but I can only use the basic uploader for images."
    Interesting, it's not a double image issue, it's a having to edit and post again issue.
    "It seems to require Flash for the advanced uploader, a good reason to just use the basic one."
    Maybe for you, but I'm having to click on the "allow Flash" drop down, post (image fails), edit and post again, both with the basic uploader.
    "Browser is FF Quantum 69 64 bit"
    Once Mozilla got it together after the Quantum update fiasco that wrecked Firefox, the one that followed changed it to Quantum (32 or 64 by user's choice) for everyone. The latest update a few days ago added an anti-tracking feature. FYI, I searched all over hell's creation and couldn't find a way to find out what the latest version is, it seems only the developers know.

    slut-virgin.jpg

    Working at the airport is more fun than taking it from the British...

    slutshole lane.jpg

    But it's a LOT more fun living here!
    Last edited by kb2vxa; 09-08-2019 at 11:38 AM.
    "New Jersey, the most American of all states. It has everything from wilderness to the Mafia. All the great things and all the worst, like Route 22."
    Jean Shepherd K2ORS (SK) & WOR radio personality

    Engaging a troll is like playing chess with a pigeon. The bird will just knock over the pieces, shit on the board, and fly away to declare victory to his friends.

    73 de Warren KB2VXA
    Station powered by atomic energy, operator powered by natural gas.

  6. #6
    The Fluid of Spock KD8TUT's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Lake Michigan Beach MI
    Posts
    2,039
    I do not have flash installed... everything works.
    --
    So there I was, totally naked. With only a rubber hose and a stuffed animal...

  7. #7
    Master Navigator kom's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Queensgate
    Posts
    1,940
    I don't understand why it is so hard for you guys, I'm using the latest Google version.

    212_wade.jpg

    In the tool bar, I clicked on "Insert Image", used the basic uploader and inserted a picture, no dupe or issues

    Next, I will insert a YouTube video

    1. Find a video from YouTube, "Share" for the video url.
    2. Come to the message you are posting
    3. type "[video=youtube;[url]https://youtu.be/kaeRUn1KthA][/url] But delete the https url up to the slash.
    4. You now have "[video=youtube;kaeRUn1KthA]"
    5. To that add the url "[video=youtube;kaeRUn1KthA]https://youtu.be/kaeRUn1KthA"
    6. Close the bracket video=youtube;kaeRUn1KthA]https://youtu.be/kaeRUn1KthA[/video




    In step six, I had to remove the brackets to keep it from displaying before I completed my little explanation.

    In conclusion, I have added a picture without jumping through hoops to remove an unwanted image and, for those who don't know the easy way, I hope that you can follow my steps to adding YouTube videos.

  8. #8
    "Island Bartender" KG4CGC's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    EM84ru, Easley SC
    Posts
    48,094
    Test video using click on the icon method:





    [edit] video works ok here.

  9. #9
    Whacker Knot WTKX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Evergreen, CO
    Posts
    26,372
    Flash is not so flashy, tried that, basic uploader fixed it.

    For images from my PC's.

    Latest Chrome and FF, same same.



    No dead wabbit(s), yet.
    Most of the time we are punished if we go against the trend. Only at an inflection point are we rewarded. ~ George Soros



  10. #10
    'Grumpy old bastid' kb2vxa's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lakewood, NJ
    Posts
    12,395
    "I do not have flash installed... everything works."
    That's the screwy part that was the last to happen and only recently. Maybe that web software feature detects Shockwave Flash and wants to use it, and blacks out the button unless I allow it. I have no idea why, swf is an Adobe Flash file format used for multimedia, vector graphics and ActionScript. Originating with FutureWave Software, then transferred to Macromedia, and then coming under the control of Adobe, swf files can contain animations or applets of varying degrees of interactivity and function. They may also occur in programs, commonly browser games, using ActionScript. So what does this have to do with jpg and other image formats? Browser games, so now it's playing games with my browser? (;->)

    "In the tool bar, I clicked on "Insert Image", used the basic uploader and inserted a picture, no dupe or issues."
    You're one of those who has no issues with it while several of us do. Naturally that raises the question why are some "sick" while others are immune? To quote the king of Siam in The King And I, "This gets curiouser and curiouser."
    Since you're not the only one not having the problem and thus don't understand it, for those of you I shall illustrate it, the one picture worth a thousand words thing.

    Attachment 16522

    Once I get past the blacked out button on the simple uploader and think I'm uploading a picture this is what happens. What follows is what happens when I edit and repost the image.

    Sakurajima Volcano Japan Lightning 02-21-13.jpg

    This is a good reason not to get too close to an erupting volcano. If I simply edited and reposted without text in between the attach=config stuff would be at the lower left corner of the image. Notice how each image normally gets numbered sequentially, the first one that didn't "take" is 16552 while the one that did is 16523. As you say there are no dupes, the issue is images fail to display, we get text instead unless we edit, delete the text, and re-post the image.

    I hope you guys get it this time, I'm tired of repeating myself and won't say it again. Best yet, I hope the boffins behind the scenes find out what's causing these problems and why they're being selective about it. Please find the gremlin and fix it before I go bugs. Incidentally, I have no trouble inserting video.

    Last edited by kb2vxa; 09-09-2019 at 03:02 PM.
    "New Jersey, the most American of all states. It has everything from wilderness to the Mafia. All the great things and all the worst, like Route 22."
    Jean Shepherd K2ORS (SK) & WOR radio personality

    Engaging a troll is like playing chess with a pigeon. The bird will just knock over the pieces, shit on the board, and fly away to declare victory to his friends.

    73 de Warren KB2VXA
    Station powered by atomic energy, operator powered by natural gas.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •